Montare si finisare parchet Bucuresti

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Bucuresti Ilfov

Suntem o echipa care din anul 2000 doreste sa va aduca satisfactii prin servicii de lux in domeniul pardoselilor din lemn. Gasim intotdeauna solutii inteligente cu un design deosebit sau personalizat pentru confortul dumneavoastra. Discount de pana la 15% pentru materialele folosite la montarea / finisarea parchetului!
Pe scurt: Montare si finisare parchet Bucuresti 29 Septembrie 2014

Montarea, finisarea si reconditionarea pardoselilor din lemn este specialitatea noastra. Experienta acumulata, echipele de profesionesti si dotarea cu scule si utilaje din ultima generatie ne permit sa oferim solutii profesionale clientilor nostri pentru parchet masiv, parchet stratificat, parchet pentru bai, parchet pentru incalzire in pardoseala, pardoseli de exterior, fatade din lemn.

 

Compania VLADI CONCEPT este gata sa va ajute cu servicii de instalare, finisare, reconditionare si intretinere atat pentru proiecte rezidentiale cat si comerciale.

 

Executam lucrari in toata tara, oferim consultanta gratuita pentru solutiile tehnice si estimarea costurilor. Suntem montatori autorizati pentru furnizori de top din domeniul pardoselilor Solid Floor, Stockl, Giant, Exterparkt, Ter Hurne, Nolte.

 

Suntem distribuitori de produse ecologice, profesionale pentru parchet Bona. Profesionisti, creativi si entuziasti!

Pentru suprafete montate mai mari de 50 mp primiti cadou un kit Bona pentru curatare parchet!

Vladi Concept SRL
Punct de Lucru: Str. Sergent Alexandru Postolache nr. 6, Sector 6, Bucuresti
Punct de reper: Home & Design Mall, Ghencea
+40.721.494.093
office@montarefinisareparchet.ro
www.montarefinisareparchet.ro

mycloset.ro